Workshops

 

workshops &$151 halve dag

 

Anoushka Moes
De Mooie Hoed

Home

Inleiding

Actueel

Collectie

Hoedentips

Workshops

Contact

Diversen

 

Kunt u geen groepje formeren, maar wilt u toch een workshop doen? Laat het weten! Bij voldoende gegadigden wordt een workshop gepland.


 

 

 

De Mooie Hoed organiseert op aanvraag workshops van een dagdeel (3 tot 4 uur) waarin u zelf een mooie creatie voor op het hoofd kunt maken.

U kunt bij voorbeeld een hoed van buntal maken. Buntal is een prachtig en relatief nieuw hoedenmateriaal dat is gemaakt van ananasvezel en dat zich door verbuiging relatief eenvoudig in vorm laat brengen. U kunt uw creatie van buntal naar hartelust versieren met veren, bloemen, krullen van sinamay enz.

U kunt ook kiezen voor een headpiece. Dit is een kleine creatie die u maakt met behulp van een kant en klare, kleine basis van sinamay. Sinamay is een 'gaasachtig' materiaal gemaakt van bananenbladvezels. Een mooi hoedenmateriaal dat in veel kleuren beschikbaar is. Natuurlijk kunt u uw headpiece versieren met allerhande materialen. Een headpiece wordt gedragen met behulp van een speciaal hoedenelastiekje.

Voor wie liever een haarversiering maakt op een diadeem of een kammetje: ook dat kan. U kunt uw versiering zo ingetogen of uitbundig maken als u zelf wilt.

De Mooie Hoed komt graag naar u toe: in overleg met u wordt een locatie gekozen en worden afspraken over de catering gemaakt, maar u mag uiteraard ook zelf een locatie en catering regelen. Van belang is wel dat de ruimte die u op het oog heeft, voldoende ruim is en vooral ook dat er goed licht is, bij voorkeur daglicht.

U zorgt voor de deelneemsters (minimaal 8 en maximaal 15); De Mooie Hoed zorgt voor meer dan voldoende materiaal en het benodigde gereedschap.

In overleg stemmen we een datum af en ook of de workshop in de ochtend, middag of avond dient plaats te vinden.

De workshop wordt afgesloten met het maken van foto's; deze worden spoedig na de workshop aan de deelneemsters toegezonden per E-mail.

De kosten van de workshop bedragen &$8364 55,-- per persoon; bij 12 of meer deelneemsters geldt een prijs van € 52,50 per persoon. Dit bedrag is exclusief de eventueel bijkomende kosten van de locatie en catering. Reiskosten worden op basis van werkelijk gereden kilometers vanuit Bilthoven (op basis van € 0,25 excl. BTW per kilometer) in rekening gebracht.

Er wordt één factuur gestuurd, die vooraf voldaan dient te worden.

Omdat de workshop relatief kort is (3 à 4 uur), kan deze heel goed met andere activiteiten gecombineerd worden. Desgewenst kan De Mooie Hoed een geheel dag- en avondvullend programma voor u samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een interessante lezing, een bezoek aan een museum, een beautyworkshop, een mooie lunch, high tea of diner. De mogelijkheden zijn legio! Vraag gerust naar onze arrangementen.

 

 

 

 

 

Maak uw eigen zomercreatie!

Van boven naar beneden: creatie van buntal, headpiece van sinamay en veren, haarversiering van sinamay en crin op kammetje.