Actueel

 

Nieuwsarchief 2003

 

Anoushka Moes
De Mooie Hoed

Home

Inleiding

Actueel

Collectie

Cadeautips

Hoedentips

Workshops

Contact

Diversen

 

Wilt u onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief.

Uw naam:

Uw E-mail:

Klik hier om de meest recente nieuwsbrief te bekijken.


De Mooie Hoed
Julianalaan 236
3722 GW  Bilthoven
mobiel: 06 24504421
E-mail: info@demooiehoed.nl

Klik hier voor het actuele nieuws.
Klik hier voor het nieuwsarchief 2004.
Klik hier voor het nieuwsarchief 2005.
Klik hier voor het nieuwsarchief 2006.
Klik hier voor het nieuwsarchief 2007.
Klik hier voor het nieuwsarchief 2008.
Klik hier voor het nieuwsarchief 2009.
 

 
 

11 mei 2003:
Hoedendag Arcen

Op zondag 11 mei 2003 nam De Mooie Hoed deel aan de hoedendag in en rondom Kasteel Arcen. De Mooie Hoed was hier met een stand vertegenwoordigd en tevens nam zij deel aan de hoedenshows.

Voor velen bleek de hoedendag een prima gelegenheid om de hoeden van Anoushka Moes in het echt te bewonderen en te voelen hoe het is om een creatie van De Mooie Hoed te dragen! De hoedendag gemist?

Niet getreurd u bent na afspraak ook altijd welkom bij De Mooie Hoed te Bilthoven om daar de hoeden van Anoushka Moes te bekijken, te passen, te kopen of een bestelling te plaatsen.

Hoed 'Sub Rosa'
 

21 september 2003:
Chapeau voor Buren

Op 21 september 2003 nam De Mooie Hoed deel aan 'Chapeau voor Buren', dat dit jaar voor de vierde keer in het mooie Betuwse stadje Buren werd gehouden. De dag kon zich verheugen in een enorme belangstelling. Dank aan de talloze bezoekers die de stand van De Mooie Hoed met een bezoek vereerden. Het was fantastisch zoveel mensen met creaties van Anoushka Moes te zien! Ook mensen die van zichzelf vonden absoluut geen 'hoedenhoofd' te hebben, bleek een hoed vaak heel goed te staan. Dank ook aan de Stichting Chapeau voor Buren, die de dag prima had georganiseerd. De Mooie Hoed dankt ook de medewerkers aan haar kant voor alle hulp. Onder de bezoekers van 'Chapeau voor Buren' heeft De Mooie Hoed een cadeaubon van € 50,-- verloot. De winnares is mevrouw Van den Heuvel uit Den Bosch.

terug naar boven
 

 

December 2003:
De Mooie Hoed 'Milliner of the Month' bij Millinery.info

In de maand december 2003 was Anoushka Moes 'Milliner of the Month' ('Hoedenmaakster van de maand') bij de Australische site Millinery.info (kies de optie 'Milliner of month'; bovenaan huidige artikel). Millinery.info is sinds november 2002 online. De site is ontwikkeld door de Australische hoedenmaakster Louise Macdonald en gewijd aan de kunst van het hoedenmaken en het dragen van hoeden.
 

Millinery.info