Collectie

 

Hoeden en Headpieces

 

Anoushka Moes
De Mooie Hoed

Home

Inleiding

Actueel

Collectie

Cadeautips

Hoedentips

Workshops

Contact

Diversen

Klik voor meer informatie over en een grotere foto van de hier getoonde hoeden op de afbeelding van de hoed van uw keuze.

 

 

De Mooie Hoed
Julianalaan 236
3722 GW  Bilthoven
telefoon: 06 24504421
E-mail: info@demooiehoed.nl
 

 

 

Hoed 'Belle H�l�ne'Diadeem 'Rhapsody in Purple'Petite cr�ation 'Millefleurs'Hoed 'Amazoniet'Diadeem 'The Jungle'Haarversiering 'Rose'Hoed 'La Vie en Rose'Diadeem 'Splendid'Hoed 'Number One'Haarversiering en tas 'Over the Rainbow'Headpiece 'CMYK'Hoed 'Aqua'Headpiece 'Optimistic Voices'Hoed 'Miss T'Headpiece 'Orange with a Twist'Hoed 'Pluk de Dag'Hoed 'Geel'Hoed en tas 'Carmen'Hoed 'Royal Ascot'Hoed 'Purple'

 

 

 

 

 

 Op deze plaats vindt u een klein aantal hoeden, headpieces en haarversieringen uit de rijke collectie van De Mooie Hoed.
Van tijd tot tijd worden hier andere creaties geplaatst.

Voor zover nog beschikbaar, zijn de getoonde hoeden en headpieces te koop. Maar u kunt natuurlijk ook een hoed laten maken naar eigen wens en op uw eigen maat
voor die ene speciale gelegenheid: een bruiloft, een receptie, een feest... Of misschien wilt u een hoed die u iedere dag kunt dragen. Laat u inspireren door de hoeden die u hier ziet en bel gerust voor een vrijblijvend bezoek aan De Mooie Hoed.