Collectie

 

Een Hoed laten maken

 

Anoushka Moes
De Mooie Hoed

Home

Inleiding

Actueel

Collectie

Cadeautips

Hoedentips

Workshops

Contact

Diversen

 

Anoushka Moes kan voor u een hoed of headpiece, al dan niet in combinatie met andere bijpassende accessoires, zoals een tasje, corsage of vlinderdas ontwerpen en maken geheel overeenkomstig uw eigen wensen en smaak.

Daarbij staat Anoushka voor bezield vakmanschap en perfecte afwerking en bent u ervan verzekerd een creatie te krijgen die werkelijk uniek is — zoals die van u zal er nooit een tweede zijn.

Hoe gaat het in zijn werk? U maakt een afspraak om bij het atelier van De Mooie Hoed in Bilthoven op bezoek te komen; Anoushka neemt graag de tijd voor u en werkt daarom uitsluitend op afspraak. Als u kleding heeft waarbij u een hoed of headpiece wilt laten maken, neemt u die dan mee. Een foto van de kleding en een stukje van de stof, voldoen veelal ook. Schoenen, een tas of andere accessoires die u gaat dragen tijdens de gelegenheid waarvoor u de hoed nodig heeft, kunt u het beste eveneens meenemen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaat u hoeden uit de collectie van De Mooie Hoed passen en bespreekt u met Anoushka wat uw wensen zijn. Tijdens deze sessie wordt duidelijk wat u wilt, wat u goed staat en waar u zich comfortabel bij voelt. U bespreekt samen hoe de creatie die Anoushka voor ú zal maken, er in grote lijnen uit komt te zien en er worden afspraken over de financiële kant en de tijdplanning gemaakt.

Anoushka gaat daarna het materiaal voor uw hoed of headpiece inkopen, waarbij zij, indien van toepassing, graag een kledingstuk (of een stukje stof) en eventueel een accessoire meeneemt. Op die manier kan zij er voor zorgen dat de voor de hoed te gebruiken kleuren en materialen zo goed mogelijk op de kleding aansluiten.

Als u een hoed heeft besteld, maakt Anoushka met u een afspraak om de rand te komen passen. Zo kan een perfecte pasvorm worden bereikt. Een headpiece of haarversiering behoeft niet te worden gepast.

Vervolgens spreekt Anoushka met u af wanneer uw creatie klaar is en u deze kunt komen afhalen.

Het ontwerpen en maken van een hoed kost veel tijd — bestelt
u uw creatie als het kan daarom graag minimaal een maand voordat u deze nodig heeft.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Anoushka om de mogelijkheden en de kosten te bespreken. U kunt haar bereiken via E-mail en telefonisch: 06 24504421.

Klik hier voor meer hoeden van Anoushka Moes.Happy couple! (Foto's: Alain Giebens.) Hoed van De Mooie Hoed, perfect afgestemd op de wensen van de bruid en de belijning van haar jurk.

Headpiece passend bij de kleding waarbij deze gedragen wordt.

Met de hand vervaardigde grote corsage van witte zijde als garnering op een bruidsjurk.

Hoed 'Francis'

Tas 'Francis'

Een hoed met bijpassende tas, gemaakt in opdracht.

Headpiece en garnering op tas; kleuren afgestemd op kleding, tas en schoenen.