Cadeautips

 

De Mooie Hoed

 

Anoushka Moes
De Mooie Hoed

Home

Inleiding

Actueel

Collectie

Cadeautips

Hoedentips

Workshops

Contact

Diversen 

 

 

Cadeautips...

Corsages
Zijden vlinderdassen
(Oranje) vlinderdassen
Paraplu
Hoedendozen en standaards
Baretten
Boek 'Growing Hats'

Sieraden

Cadeaubon
 

 

Corsages

Van natuurlijke materialen zoals zijde, maakt De Mooie Hoed prachtige corsages. Bloemen, groot of klein, effen of met een mooi kleurverloop. Als garnering op een hoed, op een bruidsjurk of andere kleding, op een tas of voor in het haar.

Met een ouderwetse techniek, waarbij bolijzers worden gebruikt, brengt Anoushka stof tot leven en creëert ze een bijna niet van echt te onderscheiden bloem.

Neem voor meer informatie contact op met De Mooie Hoed.

terug naar boven
 

Grote corsage van witte zijde.

Zijden vlinderdassen

Bijzondere vlinderdassen van pure zijde. Elke vlinderdas wordt door Anoushka met de hand geverfd en gemaakt, waardoor elke keer een unieke vlinderdas ontstaat. Prijs: € 55,-- per stuk (exclusief eventuele verzendkosten). De vlinderdas wordt geleverd in een mooi, transparant gondeldoosje. Een bijpassende pochet en manchetknopen kunnen ook geleverd worden.

Wilt u een vlinderdas passend bij bepaalde kleding? Dat kan uiteraard; bel De Mooie Hoed voor meer informatie: 06 24504421 of stuur een mailtje.

terug naar boven
 

Een aantal vlinderdassen van pure zijde. Vele kleuren en kleurstellingen mogelijk! Klik hier voor een grotere afbeelding.

(Oranje) vlinderdassen

Naast vlinderdassen van met de hand geverfde zijde, levert De Mooie Hoed ook tal van andere vlinderdassen.

Ook hier betreft het met de hand gemaakte creaties, die Anoushka in slechts kleine oplages maakt. Speciaal voor de troonsafstand van koningin Beatrix en de inhuldiging van Willem-Alexander op 30 april a.s. zijn er oranje vlinderdassen met een bandje in rood, wit, blauw. Inclusief verpakking in een mooi gondeldoosje en verzendkosten € 33,-- per stuk.

Er zijn veel verschillende uitvoeringen, kleuren en kleurstellingen. Neem voor meer informatie contact op met De Mooie Hoed, telefoon: 06 24504421. Een bericht per mail sturen kan natuurlijk ook.

terug naar boven
 

De Mooie Hoed - meer dan hoeden alleen!


 

Paraplu

Gezocht en voor u gevonden: een handige paraplu waar je met je hoed prima onder kan lopen, die je beschermt tegen wind en regen en die jou en je hoed — en daar gaat het tenslotte om — lekker droog houdt! Een paraplu met metalen stok, witte kunststof haak en een doorsnee van 76 cm. De paraplu is tegen betaling van € 15,-- op afspraak te verkrijgen bij De Mooie Hoed te Bilthoven. Natuurlijk kan de paraplu ook opgestuurd worden; u betaalt in dat geval € 8,-- verzendkosten (binnen Nederland). Bel met 06 24504421 of stuur een mailtje naar De Mooie Hoed.

terug naar boven
 

Hoedendozen en standaards

Op zoek naar een hoedendoos? Bij De Mooie Hoed kunt u terecht voor standaarddozen (verkrijgbaar in diverse maten), maar ook voor een precies op de maat van uw hoed gemaakte doos.
Bel met 06 24504421 of stuur een bericht per E-mail als u meer informatie wilt.

De Mooie Hoed levert daarnaast metalen hoedenstandaards, geschikt voor gebruik binnen en buiten. Deze bestaan uit drie, demontabele delen: voet, stang en bol. De standaards kunnen in diverse modellen, maten en in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

terug naar boven
 

Tip: bewaar uw hoed zorgvuldig in een goede hoedendoos
 

Baretten

Een prima en comfortabel cadeau voor de winter: de baret. Bij De Mooie Hoed te bestellen in talloze kleuren en kleurcombinaties en verschillende stoffen. De baret kan passend bij elke jas gemaakt worden. Naar keuze tweezijdig draagbaar, met of zonder klepje en al dan niet met bijpassende sjaal. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

terug naar boven
 

Baret van fuchsia rib.

Boek 'Growing Hats'

In het voorjaar van 2004 werd in de Keukenhof een dertigtal hoeden geëxposeerd die alle inzendingen waren voor een hoedenwedstrijd. Thema van deze wedstrijd was 'de bloem'. Bij de expositie, die de naam 'Growing Hats' kreeg, verscheen een mooi uitgevoerd boekje. Hierin vindt u een verhaal over hoeden en bloemen, fraaie foto's van de tentoongestelde hoeden en een overzicht van de mooiste hoedenwinkels van ons land. Het boekje is te bestellen via De Mooie Hoed en kost slechts € 10,-- (exclusief eventuele verzendkosten). klik hier voor de bestelprocedure.

terug naar boven
 

Sieraden

Speels, strak, uitbundig of juist ingetogen en altijd unieke exemplaren. Dat zijn de sieraden van De Mooie Hoed. U kunt kiezen uit de collectie, maar natuurlijk ook iets laten maken dat past bij uw favoriete hoed of kledingstuk. Natuurlijk zijn de sieraden gemaakt van nikkelvrije materialen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

terug naar boven
 

Cadeaubon van De Mooie Hoed

Verras eens iemand met een cadeaubon van De Mooie Hoed. De bon is verkrijgbaar vanaf € 10,--. Indien gewenst, sturen wij de bon voor u naar degene voor wie deze bestemd is. Neem voor meer informatie of om een bon te bestellen, contact op met De Mooie Hoed via telefoonnummer 06 24504421 of stuur een bericht per mail.

terug naar boven
 

Een cadeaubon van De Mooie Hoed:
leuk om te geven, leuk om te krijgen!