Actueel

 

'Parade des Chapeaux'

 

Anoushka Moes
De Mooie Hoed

Home

Inleiding

Actueel

Collectie

Cadeautips

Hoedentips

Workshops

Contact

Diversen

 

Anoushka Moes dankt iedereen die aan deze succesvolle middagen heeft bijgedragen: de gasten voor hun enthousiasme en bewonderende blikken, Betjeman & Barton, Lentz, alle medewerkers van het Carlton voor de perfecte samenwerking, Vivian Boelen en Thea Fierens voor hun jurering en complimenten, Willem voor het verzorgen van het geluid, Barend voor zijn niet aflatende steun en de foto's en niet in de laatste plaats de modellen: Geralda, Hanneke, Jeannette, Lencola, Marianne, Mireille en Tirza. Het is een feest om met al deze mensen te mogen werken!

 

 

 

 

Zondag 9 én zondag 23 oktober 2005:
High Tea met hoedenshow in het
Carlton Ambassador Hotel te Den Haag

De op zondag 9 en 23 oktober in het Carlton Ambassador Hotel te Den Haag gehouden en geheel uitverkochte High Teas met hoedenshows waren een groot succes! Samen met haar modellen presenteerde Anoushka Moes van De Mooie Hoed tijdens twee hoedenshows bijna honderd van haar creaties.

Theehuis Betjeman & Barton, maar ook truffelspecialist Lentz verleenden hun culinaire medewerking aan de middag.

Veel gasten hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging met hoed te verschijnen. Kamerlid Thea Fierens, gekleed in een prachtige robe-manteau met bijpassende hoed van Anoushka, maakte op 9 oktober na de tweede hoedenshow bekend welke gaste de mooiste combinatie van hoed en kleding droeg en reikte namens het Carlton Ambassador een prijs uit. Op 23 oktober was fervent hoedendraagster Vivian Boelen degene die als een van de juryleden de prijs mocht uitreiken.

Daarna namen de aanwezige dames ruimschoots de gelegenheid om de hoeden en headpieces van Anoushka Moes te passen en te kopen of een creatie te bestellen.

De beide dagen mochten zich verheugen in een grote belangstelling van de pers; zo werd Anoushka Moes onder meer geïnterviewd door Radio West en het ANP. Ook de Telegraaf van 10 oktober en AD/Haagsche Courant besteedde aandacht aan de middag.

Heeft u de hoedenshows in het Carlton gemist? Niet getreurd! Op zondag 14 mei 2006 (moederdag) staat weer een High Tea met hoedenshows van Anoushka Moes gepland in het Carlton Ambassador.

Klik hier voor informatie over het Carlton Ambassador te Den Haag.

Klik hier voor het actuele nieuws van De Mooie Hoed.

Klik hier voor het nieuwsarchief 2005.

 

 Hoeden tijdens een High Tea in het Carlton Ambassador

De Telegraaf van maandag 10 oktober besteedt aandacht aan de High Tea met hoedenshows; klik hier voor het artikel.Modellen van De Mooie Hoed showen Anoushka's creaties.

Anoushka staat de pers te woord.

Thea Fierens maakt op 9 oktober bekend welke gaste de mooiste hoed draagt.Hoeden passen en kopen na de shows.