Actueel

 

'Atelierroute Groot Woerden'

 

Anoushka Houtsmuller-Moes
De Mooie Hoed

Home

Inleiding

Actueel

Collectie

Cadeautips

Hoedentips

Workshops

Contact

Diversen

  

 

 

3 en 4 september 2005:
Atelierroute Groot Woerden

Zaterdag 3 en zondag 4 september werd in Woerden en omstreken de derde Atelierroute Groot Woerden gehouden.  Hoedenontwerpster Anoushka Moes van De Mooie Hoed en fotograaf Barend Houtsmuller mochten zich verheugen in een zeer grote belangstelling tijdens deze twee dagen.

De Mooie Hoed bedankt de organisatie van de Atelierroute, de gasten voor hun komst en welgemeende complimenten en niet te vergeten Cynthia voor al haar hulp.

In de Kunstuitleen te Woerden, Meulmansweg 27, vond een overzichtstentoonstelling plaats. Van alle kunstenaars die aan de Atelierroute deelnamen, werd een werk tentoongesteld.

Klik hier voor het interview in PDF-formaat dat het Utrechts Nieuwsblad op 24 augustus 2005 had met Anoushka Houtsmuller-Moes.

Klik hier voor het artikel in PDF-formaat dat de Woerdense Courant op 4 augustus 2005 wijdde aan de deelname van Anoushka en Barend Houtsmuller aan de Atelierroute.

Klik hier voor de officiŽle website van de Atelierroute.

Klik hier voor het actuele nieuws van De Mooie Hoed.

Klik hier voor het nieuwsarchief 2005.

 

Stilte voor de storm...Foto's en hoeden: een geweldige combinatie!

De Woerdense Courant van 4 augustus 2005 wijdt onder kop 'Kunstmaatjes' aandacht aan het kunstenaarsechtpaar Barend en Anoushka Houtsmuller-Moes. Klik hier voor het artikel in PDF-formaat.

Het Utrechts Nieuwsblad interviewde Anoushka Houtsmuller op 24 augustus 2005 ter gelegenheid van de Atelierroute; klik hier voor het artikel in PDF-formaat.

Headpiece 'OneTwolip'

Headpiece 'One Twolip' van Anoushka Houtsmuller-Moes; te zien tijdens de expositie in het kader van de Atelierroute, in de Kunstuitleen van Woerden.