Actueel

 

'Atelierroute Groot Woerden'

 

Anoushka Moes
De Mooie Hoed

Home

Inleiding

Actueel

Collectie

Cadeautips

Hoedentips

Workshops

Contact

Diversen

  

 

 

4 en 5 september 2004:
Atelierroute Groot Woerden

Zaterdag 4 en zondag 5 september vond de tweede Atelierroute Groot Woerden plaats. Zo'n 35 kunstenaars in Woerden en omstreken toonden hun werk en zij stelden daartoe hun huis of atelier open voor publiek. Ook De Mooie Hoed nam, samen met fotograaf Barend Houtsmuller, deel. De belangstelling was enorm!

De eerste dag bracht onder meer dagblad Rijn en Gouwe een bezoek aan het atelier van De Mooie Hoed; in de editie van maandag 6 september besteedt Rijn en Gouwe aandacht aan de hoeden van De Mooie Hoed.

Onder de bezoekers van haar atelier heeft De Mooie Hoed na afloop van het weekeinde twee waardebonnen van Ä 30,-- verloot. De trekking werd verricht door Provinciemiss Utrecht, Margriet de Vos. De waardebonnen zijn gewonnen door mevrouw Wilming uit Woerden en mevrouw Kuijer uit Veenendaal.

In de Openbare Bibliotheek en Kunstuitleen 'De Beuk', gevestigd aan de Meulmansweg 27 te Woerden, was tot en met 16 september een overzichtstentoonstelling ingericht naar aanleiding van de Atelierroute.

Heeft u de Open Atelierdagen gemist? Maak dan gerust een afspraak met Anoushka Moes om haar creaties alsnog te bekijken!

Klik hier om terug te gaan naar het Nieuwsarchief 2004.

Klik hier voor het actuele nieuws van De Mooie Hoed.

 

Atelierroute Groot Woerden 2004

Trekking van de winnaars

Zondag trok Margriet de Vos, Provinciemiss Utrecht, de twee winnende waardebonnen.

Hoeden van De Mooie Hoed - op de foto gezet door Edwin Hoogendoorn

Op 4 september bezocht dagblad Rijn en Gouwe De Mooie Hoed. Edwin Hoogendoorn maakte er deze foto waarop Anoushka Houtsmuller een potentiŽle klant een hoed laat passen. Dagblad Rijn en Gouwe besteedde op
6 september aandacht aan De Mooie Hoed.

'Vrouw in Landschap' - te zien in de Kunstuitleen Woerden

Hoed 'Vrouw in Landschap' van Anoushka Houtsmuller; te zien tijdens de expositie in het kader van de Atelierroute, in de Kunstuitleen van Woerden.